Kulturcentrum Skåne

Tidigare studenter berättar

Hanna Jönsson

”Kunskap är viktigt för mig. När jag lär mig saker blir jag liksom en egen människa, det är frihet. Här på Kulturcentrum Skåne får jag lära mig olika saker, spela marimba till exempel. Det gör mig stolt, jag vill lära mig.”

Alice Lundh Papiernik

”På Kulturcentrum Skåne arbetar man tillsammans, men i sin egen takt - det är en trygghet. Man får lära sig grunderna i de olika ämnena men också chans att utveckla sina egna specifika intressen. För mig har det exempelvis varit att lära mig spela bas. Lärarna ser en och ens kunskap. Man växer i det man älskar att göra. Här får jag chans att gå fullt ut på mina egna idéer med stöd av lärarnas kunskap.”

Elias Edén

”Den här utbildningen ger mig möjlighet att delta i kultursammanhang som inte varit självklara för mig förut. Innan Kulturcentrum Skåne var det inte aktuellt för mig att ställa mig på en scen direkt. Men nu är det bättre med den saken. Jag har fått testa det - jag vet att jag kan.”

Välkommen till vår alldeles nya hemsida!

Mycket är fortfarande inte klart och uppdateringar kommer göras en tid framöver. Så vi ber dig stå ut en stund med att texter, bilder och annat saknas eller är fel – det kommer snart!